Nieuwe vereniging

Vereniging aansluiten bij Sportvisserij Limburg

Het biedt jouw vereniging veel voordelen om aangesloten te zijn bij Sportvisserij Limburg. Niet alleen kun je jouw leden de VISpas aanbieden als bewijs van lidmaatschap, je kunt ook je viswater gratis laten controleren door een federatieve BOA en bent verzekerd van professionele ondersteuning wanneer er behoefte is aan professionele kennis of informatie. Uiteraard is het daarnaast buitengewoon belangrijk om als hengelsporters goed georganiseerd te blijven zodat er zo veel mogelijk viswater behouden blijft voor de sportvisserij.

Wedstrijden vissen op federatieve viswateren

Het organiseren van wedstrijden wordt door veel leden gewaardeerd. Een voordeel van een lidmaatschap is dat je gratis verenigingswedstrijden mag vissen op de vele federatieve viswateren en de mogelijkheid krijgt om je eigen vrijwilligers te laten informeren en opleiden zodat jouw vereniging ook in de toekomst gezond blijft.

Lid worden?

  • De vereniging moet minimaal 30 leden hebben;
  • De vereniging moet beschikken over haar eigen statuten;
  • De vereniging moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Wanneer je meer informatie wil ontvangen over het aansluiten van jouw vereniging bij de federatie kun je gebruikmaken van het contactformulier.

Voor meer informatie over wet- en regelgeving voor sportverenigingen kun je hier informatie downloaden.